Actueel

Cheaque opent na Oisterwijk ook winkel in Tilburgse binnenstad

 

07 november 2018

 

 

Cheaque, het label bekend van onder meer de teksten “Paire de loule” en “Ou le wappeur”, opent deze maand haar tweede fysieke winkel in Tilburg. Het bedrijf dat dit jaar onder andere de merchandise voor de Groots met een Zachte G-reeks van Guus Meeuwis ontwikkelde en finalist is in de strijd om de Junior BOV-Trofee, heeft grootse plannen met de nieuwe winkel.

“We zien deze nieuwe winkel als een verlengstuk van onze online webshop,” vertelt eigenaar Nick van Mourik. “Cheaque is meer dan alleen een T-shirt en een sweater. Wij willen met ieder product of concept dat we uitbrengen bij iedereen een lach op zijn of haar gezicht bezorgen. We doen dat op t-shirts en sweaters, maar ook op producten zoals een toilettas met daarop BEAUTY KEES of een eigen biermerk genaamd HOPPAKEE. Daarnaast zijn we bezig om nieuwe ontwikkelingen rondom Virtual Reality ook in de winkel toe te gaan passen. Een van de toepassingen die voor extra beleving zal gaan zorgen. Met de nieuwe winkel in Tilburg kunnen we nog meer van dit soort producten en concepten aan onze klanten laten zien.”

 

Inmiddels zijn de producten van Cheaque al bij meer dan 120 winkels in Nederland verkrijgbaar, maar toch heeft Cheaque nu de tweede eigen fysieke winkel geopend. De eerste winkel is afgelopen september geopend en zit gevestigd aan Dorpsstraat 16 in Oisterwijk. De Cheaque store gaat zich vestigen aan het Stadhuisplein 326A in Tilburg.