Actueel

Nieuw bidbook van de stad

 

18 oktober 2018

 

 

Met trots presenteren het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg, Marketing Tilburg en de gemeente Tilburg een nieuwe editie van het bidbook van de binnenstad: ‘Krachtenbundel’. Langs alle fronten timmert Tilburg aan de weg. De eerste contouren van het nieuwe winkelgebied zijn inmiddels zichtbaar. Maar de komende jaren worden nog eens vele miljoenen geïnvesteerd in de binnenstad. Ingrepen in de circuitvorming gaan zorgen voor een herprofilering van de winkelfunctie in de binnenstad. Maar ook de randgebieden zijn onherkenbaar veranderd. Een pareltje van een dwaalgebied, een industriële Spoorzone en een bruisende haven. Kortom, de hoogste tijd voor een nieuwe editie van het “bidbook van de binnenstad”. Dit keer met een ‘retail special’ specifiek bedoeld om de ontwikkeling in het kernwinkelgebied te promoten.

Bekijk het volledige bidbook online via https://www.centrumtilburg.com/bidbook-tilburgse-binnenstad/