Sinds 2018 is in het kernwinkelgebied van Tilburg een BIZ Vastgoedeigenaren actief. Door de vereniging van vastgoedeigenaren is het mogelijk om actuele thema’s gezamenlijk aan te pakken om zo de kwaliteit en beleving van de panden en de omgeving in de binnenstad te verhogen. Momenteel bevinden we ons richting het eind van de, in 2018, vastgestelde periode van 3 jaar en is het tijd voor een evaluatie en het bespreken van de ambities voor de toekomst.

Eigenaar in de binnenstad
Hiervoor gaat het bestuur van de BIZ met alle huidige eigenaren en de eigenaren uit het potentiele nieuwe gebied in gesprek. Bent u de eigenaar van een pand in de binnenstad (binnen de Cityring en/of Koningsplein) en heeft u onze uitnodiging niet ontvangen? Dan nodigen we u alsnog van harte uit om online aan te sluiten voor het gesprek over de ambities van de BIZ in 2021-2025.

Online deelnemen en aanmelden
Deze bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 6 oktober om 15.00 uur en maandag 12 oktober om 19.30 uur via een Zoom-meeting. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Stuur dan een mail naar info@biztilburg.nl en vermeld hierbij uw contactgegevens, de voorkeursdatum en het adres van het bedrijfsobject.

Wij hopen op een grote online opkomst!